Report item
Item specifics
  • Item Type: Window Foils & Solar Protection
  • Item Weight: 1
  • Item Length: 20
  • Model Name: CW
  • External Testing Certification: CE
  • Color Name: Black, white, transparent
  • Material Type: PDLC
  • Item Width: 30
  • Item Height: 1
  • Window Foils Type: Stickers
  • Special Features: Decorations
Product Description

Pls contact with us for the best price before made payment, thanks.

Pls visit our facebook for smart tints project videos:
 
 

https://www.facebook.com/liu.sam.7549

1pcs  A4 Sample smart film  switchable glass electrochromic

Smart film become more and more popular because of wide application and Muti-function, we are a professional manufacturer in self adhensive PDLC film,

Non-adhensive pdlc film and Smart glass

 

1. Product Description

 

Smart switchable film is a product that is capable of adjusting light transmission between transparent and opaque using AC power. Due to moisture sensitivity, earlier versions of

the film were used only to make smart glass by lamination on glass. With continual improvement in moisture resistance, the new (3rd) generation of the film can be directly installed

on existing windows with special glue or self-adhesive. It combines many functions, such as light adjustment, UV and infrared blocking, advertising and security.

 

2.Product Function

 

1) Privacy Protection :

   The biggest function of Our pdlc film is privacy protection,which can control the glass between transparent and opaque.It can protect your privacy by our smart film

 

2) Projection Screem:

   Our Pdlc film can be used as a good projection screen, in appropriate light environment, if choose high lumen projector, the image of projection effect is very clear(suggest use rear projection mode).


3) Safety Protection

   Our pdlc film thickness is about 0.36mm. When installed on your glass window,It can adhensive your window closely, When the window are broken, The film can avoid the window glass flying around and hurt others,


4) Environmental Protection:

   Our PDLC film attached on the surface of glass,Which can resist heat over 98% UV and over 95% infrared ray. In order to reduce thermal radiation, it requires shielding partial infrared ray. While if shielding UV can protect indoor furnishings not fade, aging and so on, and protect people against the disease by ultraviolet radiation.
 

 

3. Product Parameters

aeProduct.getSubject()

 

 

4.Product Structure

Protective Film+Adhensive Layer+ITO film+LC+Polymer+ITO film+Protective Film

 

aeProduct.getSubject()

 

5.Working Principle

  • Without power the liquid crystal molecules (microdroplets) are disordered. This prevents light from penetrating the film,rendering it opaque.
  • When power is applied to the smart film the liquid crystal molecules are forced into alignment, rendering it transparent 
aeProduct.getSubject()

 

 

6. Product Wiring 

 

aeProduct.getSubject()

 

 

Parts List

1. Socket   2.Plug   3.Power Transformer   4. Smart Film   I. Socket    II.Dimmable Switch

 

 

7.Product Installation

1) Tools Prepared    2) Glass Cleaned    3) Film Pasted    4) Film Scraped    5) Power OFF    6)Power On

 

aeProduct.getSubject()

8.Product Application

 

1)Electric Curtain

 

Environmental and energy-saving for green building material. It uses transparent or haze temperature control film, makes the smart film a haze state when

the indoor temperature is high, when the light reduces, the smart film is in a translucent state; when the light is weak, the smart film is in a transparent state.

 

2)Projection Screen

 

Smart film can be used as a switchable projection screen on a store window for advertising. 3G smart film is good for both front and rear projection and

projected images can be viewed from both sides.

 

3)Multi Function

  • Combines touch IR and control by voice commands and the product to give customers more choice.
  • Combines full color LED tube
  • Combines laser membrane and many translucent printing membranes.
  • Combines the projector, effect of suspended particulate as transparent state.
  • Combines multiple movies and advertise to appear in transparent glass.
  • Combines with control system; upon all function can be used with smart film.
  •  

aeProduct.getSubject()

9.Product Package

 

 

 aeProduct.getSubject()

10. Product Workshop  

 

 

aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

 

 

 

13.F.A.Q

 

1).Question:  Does your company provide installation services overseas?
 Answer:  NO , We are a material distributor and provide complete DIY kits as well as technical support. As long as the contractor is careful and DOES NOT KINK OR DENT THE MATERIAL OR PULL THE WIRES OUT there should be no issues. Obviously a clean work environment is helpful. 
 2).Question: Does this need to be installed by an electrician?


Answer: NO, We can provide you a complete closed system that is ready to install with a plug, it can be DIY by yourself. If you would like to hire an electrician to achieve your goal that is your own decision. 


3).Question: Can  you cut the film on site....or do you need an absolute measurement from me before the panels are custom made?
Answer: The material is custom manufactured with special laser equipment to ensure straight cuts however you can cut the material if needed to add a logo, trim etc. 
                       

4).Question: Can we install this film on the top half of the glass only? We were thinking we wanted to keep the existing decals in place and install film from the decal up to the top of the panel.   
 Answer:YES - You can install on top half or bottom half only, just be careful for the wiring. 

5).Question: Is the PDLC film energy saving?
Answer:- Yes, It is considered a green product that consumes around 5 watts per sqm.

6).Question: Does it block the UV harmful rays?
ANSWER:YES. It blocks over 98% of the harmful UV rays in both its energized and non-energized state.

7).Question:Can we install this product ourselves?
Answer:YES, we offer complete do it your self kits with practice pieces.
 

8).Question:How long will it take for production and delivery..
Answer: This depends on Material size, total qty order and geographic delivery place.For expedited sample orders, we can ship as fast as 3-7 working days from payment confirmation. If for mass production, it will only last for 7-10 working days approximately. 

 

We are commited to producing the best quality proucts for our clients, Waiting your professional inquiry

 

 

 

 

 

Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 1.0kg (2.20lb.)
  • Package Size: 30cm x 20cm x 2cm (11.81in x 7.87in x 0.79in)
Shipping
Calculate your shipping cost by country/region and quantity.
Quantity: Ship to:
Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 1.0kg (2.20lb.)
  • Package Size: 30cm x 20cm x 2cm (11.81in x 7.87in x 0.79in)
Payment
We support the following payment methods. All payments made on AliExpress are processed by Alipay.