Report item
Item specifics
  • Item Type: Window Foils & Solar Protection
  • Brand Name: SUNICE
  • Item Length: 1
  • Item Width: 1
  • Model Name: CW
  • Item Height: 0.01
  • External Testing Certification: CE
  • Item Weight: 12
  • Color Name: Black, white, transparent
  • Material Type: PDLC
  • Window Foils Type: Stickers
  • Special Features: Decorations
  • power supply : 220v/110v to 65V
  • film work voltage: 65v
  • Color: White
  • Warranty : 12month
Product Description

 

 

1mx1m Transparent to White Smart tints PDLC film With Pre-wires

If you want OEM Sizes, pls contact with us!!

Packing Including:  1pcs 1mx1m white window tints.

                                1pcs 220v(110v) to 65v transformer

​                                1pcs remote controller ( You need buy battary at your country)    

Pls visit our facebook for smart tints project videos:
 
 
 

Smart switchable film is a product that is capable of adjusting light transmission between transparent and opaque using AC power.

Due to moisture sensitivity, earlier versions of the film were used only to make smart glass by lamination on glass. With continual

improvement in moisture resistance, the new (3rd) generation of the film can be directly installed on existing windows with special

glue or self-adhesive. It combines many functions, such as light adjustment, UV and infrared blocking, advertising and security.

 

32444111

 

Power Supply+Controller

 

6pole transformer

 

10. Product Workshop  

 

 

 

 

 

13.F.A.Q

 

1).Question:  Does your company provide installation services overseas?
 Answer:  NO , We are a material distributor and provide complete DIY kits as well as technical support. As long as the contractor is careful and DOES NOT KINK OR DENT THE MATERIAL OR PULL THE WIRES OUT there should be no issues. Obviously a clean work environment is helpful. 
 2).Question: Does this need to be installed by an electrician?


Answer: NO, We can provide you a complete closed system that is ready to install with a plug, it can be DIY by yourself. If you would like to hire an electrician to achieve your goal that is your own decision. 


3).Question: Can  you cut the film on site....or do you need an absolute measurement from me before the panels are custom made?
Answer: The material is custom manufactured with special laser equipment to ensure straight cuts however you can cut the material if needed to add a logo, trim etc. 
                       

4).Question: Can we install this film on the top half of the glass only? We were thinking we wanted to keep the existing decals in place and install film from the decal up to the top of the panel.   
 Answer:YES - You can install on top half or bottom half only, just be careful for the wiring. 

5).Question: Is the PDLC film energy saving?
Answer:- Yes, It is considered a green product that consumes around 5 watts per sqm.

6).Question: Does it block the UV harmful rays?
ANSWER:YES. It blocks over 98% of the harmful UV rays in both its energized and non-energized state.

7).Question:Can we install this product ourselves?
Answer:YES, we offer complete do it your self kits with practice pieces.
 

8).Question:How long will it take for production and delivery..
Answer: This depends on Material size, total qty order and geographic delivery place.For expedited sample orders, we can ship as fast as 3-7 working days from payment confirmation. 

If for mass production, it will only last for 7-10 working days approximately. 

 

 

We are commited to producing the best quality proucts for our clients, Waiting your professional inquiry

 

 

Commercial Tinting Show:
                           https://youtu.be/B-3czIB0Zts 
                           https://youtu.be/PxXH1OiRrrM 
                           https://youtu.be/XpUA9bPZs0k 
                           https://youtu.be/FMb_LI0o1fQ 
                           https://youtu.be/1MZTKOokwMY 
                           https://youtu.be/eymQ6brTO8M 
Car Use remote control + dimmer:
                          https://youtu.be/6Gm4qt400ss 
Car use remote control:
                          https://youtu.be/rti3ilpx-lU                           
 
Smart Tint Factory : https://youtu.be/OXvTvfmlDT4 
Wifi test: https://youtu.be/uhBDjwP7G1E 
Dimmer Test:https://youtu.be/3XqVmy8Vuis 
Remote Control:https://youtu.be/xzViEj_Fgtw 
How to Install:https://youtu.be/B6SKH4gycK4 
how to cut film:https://youtu.be/qfCFpysmuUw 
How to make the busbar:https://youtu.be/rsmPE4deVk4 

Smart film become more and more popular because of wide application and Muti-function, we are a professional manufacturer in self adhensive PDLC film,

Non-adhensive pdlc film and Smart glass

 

 

Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 12.0kg (26.46lb.)
  • Package Size: 110cm x 25cm x 25cm (43.31in x 9.84in x 9.84in)
Shipping
Calculate your shipping cost by country/region and quantity.
Quantity: Ship to:
Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 12.0kg (26.46lb.)
  • Package Size: 110cm x 25cm x 25cm (43.31in x 9.84in x 9.84in)
Payment
We support the following payment methods. All payments made on AliExpress are processed by Alipay.