Report item
Item specifics
  • Item Type: Car Covers
  • Item Height: 1.56
  • Item Weight: 5.8
  • Item Length: 4.65
  • Material Type: polyster taffeta
  • Special Features: protect your car
  • Item Width: 4.65
  • Year: remark your car model
Product Description


For countries that do not appear in the shipping template, please ask for the shipping price separately

‚Äčthe color we have black,white, is out of stock!








Our working time
(Beijing time: 8:00—20:30; US time15:00—4:30PDT; Australia time:10:00—21:30AEST; British time: 1:00—12:30BST).
About Size or fit issues
The sizes are illustrated with specific measurements in the detailed specifications . please check the specifications before you place an order . Normally the allowable differences in the size are approximately 0.5inch in the measurement . If you find the size of products do not fit you , you can directly contact us .
About  Chromatic Aberration 
Differences in color may be caused by some other reasons such as color reflection in the monitor , lighting ,background ect. However , if you believe that the item received in wrong color , Please contact us to see if a return or refund is possible .
About Shipment 
When you place an order , Please choose a shipping method and pay for the order including the shipping fee .All items will be shipped within 7-45days business days (excluding weekend and public holiday ).Once your payment is finished verification by aliexpress . Please contact service customer if you have any special requirements.
Customer need to supplement the different of shipping cost because of the actual logistics cost change.
About Custom duty 
Product price include product cost and shipping cost and exclude any destination custom duty. Customer need to bear destination custom duty. We will be reasonable to avoid tariffs. Different countries have different custom policy .If customer reject received product because of tariffs. We are no refund .
Return and Exchange
Not what you want? Change mind? NO PROBLEM. All items can be exchanged or refunded within 30 days of purchase. An item must be returned in the original manufacturer\'s packaging, so we recommend you keep your packaging for at least the first 30days after purchase. Customer is responsible for return shipping fee.
If you have question about product please do not open dispute or leave negative feedback before contacting us.
All emails will be answered within 1 business day. If you do not receive our reply please kindly re-sent your email and we will reply to you as soon as possible.
Before you order product please massage our customer service if you have any question 
About us 
We are proud to offer high quality automotive parts and accessories at extremely reasonable prices. Every item is guaranteed to surpass your expectations. We want to give you the best shopping experience! Our goal is to offer you an excellent product with excellent value. We are happy to welcome you as our loyal customer.


Q1    What is applicable model?
Answer: Cover more than 90% models .please remark your car model when you order.
Q2     What is size of car cover machine?
Answer: 465mm x 465mm square box 
Q3     What materials of car cover shell?
Answer: ABS resin shell and taffeta fabric with double silver.
Q4    How long is the life?
Answer: Battery can be regular cycle charge 600 times. It is equal to 15years.
Q5     Car cover can be replaced?
Answer: The link of car cover and machine can be removed. You are able to replace winter car cover or other design car cover .Easy to install.
Q6    Machine is waterproof?
Answer: Yes it is waterproof.
Q7   How to clean the car cover?
Answer: Open the car cover and wash it with water.
Q8   What is warranty?
Answer: 12months.There is any quality problems within 12 months please contact our customer service soon. We can solve your question as soon as possible. 


Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 8.5kg (18.74lb.)
  • Package Size: 54cm x 54cm x 18cm (21.26in x 21.26in x 7.09in)
Calculate your shipping cost by country/region and quantity.
Quantity: Ship to:
Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 8.5kg (18.74lb.)
  • Package Size: 54cm x 54cm x 18cm (21.26in x 21.26in x 7.09in)
We support the following payment methods. All payments made on AliExpress are processed by Alipay.